Zuza

Grappig, klein blijvend jong teefje zoekt thuis


Grappig klein blijvend jong teefje

Grappig klein blijvend jong teefje zoekt thuis

  • Formaat: Zie tekst
  • Geboren: najaar 2023
  • Verblijfplaats: Alba, Roemenië
  • Geneutraliseerd: Nee, vanwege leeftijd
  • Katten: Kan getest worden
  • Temperament: sociaal, vrolijk

Gevonden door de dierenarts

Wilt u graag een grappig, klein teefje met korte pootjes? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De dierenarts van Daniela heeft haar gevonden. Onbegrijpelijk, zo’n leuk hondje, een pup nog, en dan als oud vuil weggedaan. We hebben er geen woorden voor. De dierenarts wist gelukkig een goede plek voor Zuza, namelijk bij ‘onze’ Daniela. Het is niet de bedoeling dat ze daar blijft. Wij gaan op zoek naar een goede plek voor Zuza, zodat Daniela ruimte blijft houden om gedumpte honden op te vangen.

Bij de rescuer

Ze is er nog niet zo lang, maar de kleine Zuza deed het vanaf dag één gelijk goed bij Daniela. Ze is een sociaal meisje en ze kan het uitstekend vinden met de andere honden. Aandacht van haar verzorgster vind ze nog het allerleukste!! Daniela schrijft ons dat Zuza slim dametje is wat snel leert. De dierenarts had haar aangelijnd. Dat was waarschijnlijk de eerste keer, maar ze had al snel door wat de bedoeling was.

De leeftijd van Zuza is geschat op 5 à 6 maanden jong. Met haar hele korte pootjes is ze maar een kleintje, 25-27 cm schouderhoogte ongeveer. Gezien haar jonge leeftijd zullen daar nog wel een paar centimeters bijkomen, maar veel zal dat niet zijn.

Haar toekomst

We denken dat Zuza voor veel families een leuke hond zal zijn. Maar ook zij zal bij adoptie moeten wennen aan haar nieuwe leefomgeving, dit vraagt geduld en een goede begeleiding. Vergis u ook niet in de opvoeding van een pup / puber. Hoe leuk ze ook zijn, dat is een hele klus.

Heeft u serieuze interesse in leuke Zuza? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Zuza een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.