Doru (geadopteerd)

Lieve pup zoekt warme mand


lieve pup reu

Lieve pup zoekt warme mand

  • Geslacht: Reu
  • Formaat: zie tekst
  • Geboren: half november 2023
  • Verblijfplaats: Alba, Roemenië
  • Geneutraliseerd: Nee
  • Temperament: Speels

Langs de weg gevonden

Lieve Doru is langs een weg gevonden. Drie pups waren daar als oud vuil gedumpt. Gelukkig zijn er ook dierenvrienden in Roemenië. Eind december werden ze door een jongen gevonden. Hij heeft de pups meegenomen en naar Daniela gebracht. Eén teefje en twee reutjes zijn het. Voor het teefje was al snel belangstelling, voor de broertjes Doru en Dini zijn we nog op zoek naar leuke families.

Bij de rescuer

Het is een dolle boel momenteel bij Daniela. Naast de broertjes zijn er momenteel nog een paar pups die bij Daniela wonen. Hoewel Doru geen haantje de voorste is, vermaakt hij zich uitstekend. Daniela schrijft ons dat hij de rustigste van het stel is.
Doru en Dini zijn rond half november geboren. Ze zijn niet zo groot, de verwachting is dat ze uitgroeien tot kleine middelmaatjes. De ouders van de pups zijn onbekend, dus het is moeilijk om de eindhoogte te voorspellen. Het vaccinatieprogramma is opgestart, als de pups 16 weken oud zijn mogen ze reizen naar hun forever home.

Zijn toekomst

Het zou erg fijn zijn als Doru naar zijn toekomstige familie kan reizen als hij zestien weken oud is en met het puppy ABC kan beginnen. We denken dat Doru met de juiste begeleiding een leuke huishond zal worden. Vergis u echter niet in de verzorging / opvoeding van een pup. Dat is een hele klus.

Heeft u serieuze interesse in Doru? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Doru een goede match zijn. Pups veranderen snel. Bij interesse in Doru vragen we recente informatie en beeldmateriaal voor u op.