De Adoptiehonden

Categorieën Adoptiehonden

Wilt u een hond adopteren? Hieronder ziet u welke adoptiehonden beschikbaar zijn bij ons. Er zijn drie categorieën honden:

  • In Nederland: de hond verblijft bij een vertrouwd opvanggezin in Nederland.
  • In Roemenië: de hond is bij een van onze vertrouwde “rescuers.”
  • Virtuele adoptie: als u financiële steun wilt bieden aan de hond.

Win-Win: blij baasje en blije hond!

Wij streven naar een win-win situatie: een adoptiehond is gelukkig in zijn nieuwe huis, en het baasje is gelukkig met de hond. Daardoor, doen wij ons best om eerlijke informatie over de honden te geven; wij vinden het belangrijk dat de nieuwe baas een goed beeld heeft over de hond.

Het kan wel zijn dat een adoptiehond in onze drukke samenleving zich anders gedraagt dan in Roemenië. Het vergt tijd en geduld voordat de hond volledig geacclimatiseerd is en zijn ware aard toont. Het is belangrijk om uzelf en uw hond voldoende tijd te geven om aan elkaar te wennen. Dit proces vereist geduld en begrip. Vergeet niet dat elke hond uniek is en dat sommige honden meer tijd nodig hebben dan anderen om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en eigenaar.

Informatie Adoptiehonden

We doen ons best om de informatie op de website over de adoptiehonden actueel te houden. Tijdens de intakeprocedure vragen we bij de rescuer uiteraard de meest recente informatie op, eventueel nieuw beeldmateriaal en stellen de aanvullende vragen die u over de hond heeft.

Rescuers in Roemenië

Op de pagina ‘Onze rescuers in Roemenië’ kunt u informatie vinden over de rescuers waarmee wij samenwerken. Als u uw oog op een specifieke hond heeft laten vallen, is het aardig om te weten waar de hond vandaan komt en wat de werkwijze is van de rescuer. Daarom staat ook de verblijfplaats van de hond in de omschrijving.

TIP!

Kijk bij onze langzitters (langzitter)
De honden zijn al een tijd in een kennel leven, vooral hen gunnen we een eigen familie.


Ter Adoptie

Deze honden zijn op zoek naar een thuis.


adoptiehonden in Nederland

Adoptiehonden In Nederland

Deze honden zijn op zoek naar een thuis.

Ze zijn bij een opvanggezin in Nederland te bezoeken.


adoptiehonden voor virtuele adoptie

Virtuele adoptiehonden

Sponsor gezocht voor langzitters,
honden met een handicap en
honden welke niet voor adoptie
in aanmerking komen.


Adoptiehonden die al een huis hebben

Geluksvogels

Deze honden hebben een thuis gevonden.