De adoptiehonden

Op de volgende pagina’s kunt u de honden vinden welke ter adoptie staan. De meeste adoptiehonden verblijven nog in Roemenië, maar we hebben ook altijd een aantal honden bij opvanggezinnen in Nederland. Kijk bij de categorie ‘In Nederland’ als u graag vooraf kennis wilt maken met de hond. Voor wie een hond in Roemenië financieel wil steunen is ‘Virtuele adoptie’ misschien een idee.

We vinden het belangrijk om eerlijke informatie over de honden te geven, een mislukte adoptie kent immers alleen maar verliezers. Houdt er wel rekening mee dat een adoptiehond in onze drukke samenleving zich anders kan gedragen dan in Roemenië.
We doen ons best om de informatie op de website over de adoptiehonden actueel te houden. Tijdens de intakeprocedure vragen we bij de rescuer uiteraard de meest recente informatie op, eventueel nieuw beeldmateriaal en stellen de aanvullende vragen die u over de hond heeft.

Op de pagina ‘Onze rescuers in Roemenië’ kunt u informatie vinden over de rescuers waarmee wij samenwerken. Als u uw oog op een specifieke hond heeft laten vallen, is het aardig om te weten waar de hond vandaan komt en wat de werkwijze is van de rescuer. Daarom staat ook de verblijfplaats van de hond in de omschrijving.
Tot slot, als u op zoek bent naar een hond, kijk dan ook eens bij onze langzitters. De honden die tot nu toe niet zijn gekozen en al een tijd in een kennel leven, vooral hen gunnen we een eigen familie.


adoptiehonden

Ter adoptie

Honden op zoek naar een thuis.
Hier zijn de adoptiehonden te vinden welke
nog in Roemenië verblijven en de honden in
Nederlandse gastgezinnen.


In Nederland

Deze honden zijn op zoek naar een thuis
en bij een opvanggezin in Nederland te bezoeken.


Virtuele adoptie

Sponsor gezocht voor langzitters,
honden met een handicap en
honden welke niet voor adoptie
in aanmerking komen.


Geluksvogels

Deze honden hebben een thuis gevonden.