Een Hond virtueel adopteren?

Wilt u een hond helpen? Naast een hond echt adopteren kunt u ook een hond virtueel adopteren.

Niet alle honden, die door onze rescuers ergens gevonden of opgehaald worden, hebben uitzicht op een gouden mandje in Nederland. Soms zijn ze te oud, te angstig, hebben medische problemen of blijven als langzitters achter.

Virtuele adoptie

U kunt helpen door een hond virtueel te adopteren. Het is een prachtige manier om betrokken te zijn bij het welzijn van een hond, zelfs als u hem niet fysiek in huis kunt nemen. Hier is wat het inhoudt:

  • Financiële steun:
    Bij virtuele adoptie doneert u maandelijks een bedrag vanaf 5 Euro voor een specifieke hond. Dee bijdrage gebruiken de rescuers voor een veilige plek, voer en medische verzorging.
  • Updates en betrokkenheid:
    U ontvangt regelmatig updates over de hond die u virtueel heeft geadopteerd. Dit kan foto’s, verhalen en informatie over zijn/haar vooruitgang omvatten.
  • Morele steun:
    Door virtueel te adopteren, geeft u morele steun aan de rescuers die zich inzetten voor het welzijn van de hond. U helpt direct bij het redden van levens en het bieden van een betere toekomst.

Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage regelmatig bij de verzorgende rescuer terecht komt. Uw bijdrage wordt wel voor alle honden gebruikt. De rescuers kunnen en willen geen verschil maken in de verzorging van hun honden.

Overweeg virtuele adoptie bij Stichting Help een Hond en draag bij aan het geluk van een viervoetige vriend! 🐾
Voor meer info, of het doorgeven van de door u gekozen hond, mail naar virtuele-adopties@helpeenhond.nl


Stichting Help een Hond

Home – Help een hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond