Nieuws

28 januari 2024

Lieve mensen, jullie zijn geweldig! 🍀

Samen met eerdere donaties hebben we van jullie inmiddels zoveel ontvangen dat niet alleen de operatie van Mira a.s. vrijdag betaald kan worden, maar er ook bijna genoeg is voor de volgende operatie aan haar andere poot. Wat is dit fantastisch voor Mira en een grote opluchting voor Daniela!

❤️ Hartelijk bedankt! ❤️

Kijk hier voor alles over Mira


17 januari 2024

Soms grijpt een hond je aan, nog meer dan anders. Dit overkwam één van onze vrijwilligers met Onida. Tussen alle berichten op Facebook over de ellende van honden in Roemenië, kwam ze een bericht tegen over dit teefje. Een senior teefje welke met pups onder een container vlakbij een weg leefde, hartverscheurend en levensgevaarlijk.

Ondanks de afstand van ruim 2000 kilometer werd alles op alles gezet om het gezinnetje te helpen. Er werd een vrijwilliger ter plaatse gevonden die Onida en haar pups wilde vangen. Eén van onze vaste rescuers, een paar honderd kilometer verderop, was bereid de honden onder te brengen. Er werd transport geregeld om ze van de vindplaats naar de rescuer te brengen. Het was een hele operatie en alles werd op afstand geregeld. We hielden onze adem in. Zou de hulp op tijd komen? Groot was onze opluchting toen Onida en al haar pups veilig bij onze rescuer in Sovata aankwamen.

En nu? We zijn een paar weken verder en het gaat uitstekend met Onida en de pups. We hebben zulke fijne berichten van de rescuer gekregen dat we zelfs besloten om een thuis in Nederland voor haar te gaan zoeken.
Het is megazwaar voor een seniorteef om buiten in de Roemeense kou een groot nest groot te brengen. Wie weet hoe vaak ze al pups gekregen heeft? Bij een intacte teef die in Roemenië op straat leeft is het iedere loopsheid raak.
Na haar harde leven verdient Onida liefde, zorg en comfort.
Klik voor alle info over Onida.


22 december 2023

Lieve donateurs,

Het jaar is alweer omgevlogen en ook dit jaar zijn we ontzettend dankbaar voor jullie nooit aflatende steun. Super bedankt daarvoor. Hopelijk mogen we ook in 2024 weer op jullie steun rekenen.

We danken jullie via deze weg zodat we het geld dat we anders aan kaarten uit zouden geven, kunnen besparen. Geld dat nu o.a. aan Mogo en vele andere honden kan worden besteed. En ook aan het steunen van onze fantastische rescuers.

Bij deze wensen we jullie donateurs, een liefdevolle, gezellige kerst en uiteraard alle goeds voor 2024! 🌲🎅🤶🐶

Samen kunnen we veel meer. We gaan er voor!

Liefs van het hele team van Stichting Help een Hond 🐕

21 september 2023

Vandaag op Nationale Bedankdag willen wij even stilstaan bij iedereen die onze stichting een warm hart toedraagt en

❤️HARTELIJK BEDANKT❤️

zeggen aan onze lieve adoptanten, donateurs, virtuele adoptanten, volgers, vrijwilligers, huisbezoekers, opvanggezinnen, rescuers, dierenartsen ter plekke, transporteurs en iedereen die ons op welke manier dan ook ondersteunt.