Mimi

Mooi, klein teefje zoekt een leuke familie.


Mimi, een mooi klein teefje

Mimi is op zoek naar haar familie.

  • Formaat: 38 cm schouderhoogte
  • Geboren: 2022
  • Geneutraliseerd: Binnenkort
  • Verblijfplaats: Sovata, Roemenië
  • Katten: onbekend
  • Temperament: Aanhankelijk, rustig

Bij de Gypsiss

Een paar weken geleden werd Timea benaderd door een bekende van haar. Bij een Roma familie waren pups geboren. Het idee was om de pups op te halen zodat er een leuke familie voor ze gezocht kon worden. Het teefje zou gesteriliseerd worden zodat er geen ongewenste pups meer kwamen. Maar daar aangekomen mocht Timea het hele gezinnetje meenemen, het teefje Mimi net als haar twee pups.

Bij de rescuer

Sinds een paar weken verblijft Mimi nu bij Timea in de opvang. Ze is heel lief met een rustig temperament. Ze is vriendelijk, gevoelig en sociaal naar de andere honden in de opvang. Met haar tengere postuur en grote oren ziet Mimi er bijzonder uit.
Het vaccinatieprogramma is gestart. Binnenkort wordt Mimi gesteriliseerd en is helemaal klaar voor haar enkeltje geluk.

Haar toekomst

We zoeken voor knappe Mimi een liefdevol thuis. Een geduldige adoptant waar zij alle tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leefomgeving en waar zij zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond.

Heeft u serieuze interesse in Mimi? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Mimi een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer aanvullende en/of recente informatie op.