Mimi

Mooie, kleine Mimi zoekt een leuke familie.

Bij de Gypsies

Een paar weken geleden werd Timea benaderd door een bekende van haar. Bij een Roma familie waren pups geboren. Het idee was om de pups op te halen zodat er een leuke familie voor ze gezocht kon worden. Het teefje zou gesteriliseerd worden zodat er geen ongewenste pups meer kwamen. Maar daar aangekomen mocht Timea het hele gezinnetje meenemen, het teefje Mimi net als haar twee pups.

Bij de rescuer

Sinds een paar weken verblijft ze nu bij Timea in de opvang. Ze is heel lief met een rustig temperament. Ze is vriendelijk, gevoelig en sociaal naar de andere honden in de opvang. Met haar tengere postuur en grote oren ziet Mimi er bijzonder uit.
Het vaccinatieprogramma is gestart. Binnenkort wordt ze gesteriliseerd en is helemaal klaar voor haar enkeltje geluk.

Haar toekomst

We zoeken voor knappe Mimi een liefdevol thuis. Een geduldige adoptant waar zij alle tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leefomgeving en waar zij zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond.

Heeft u serieuze interesse in Mimi? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Mimi een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer aanvullende en/of recente informatie op.

Foto’s en Video’s


Mimi, een mooi klein teefje

Mimi is op zoek naar haar familie ❤️

  • Formaat: 38 cm schouderhoogte
  • Geboren: 2022
  • Geneutraliseerd: Binnenkort
  • Verblijfplaats: Sovata, Roemenië
  • Katten: onbekend
  • Temperament: Aanhankelijk, rustig

We denken dat Mimi zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Mimi doet het goed bij haar rescuer. Dat neemt niet weg dat ook ze erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Haar nieuwe baasje is geduldig en zal haar hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Mimi? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond