Zara (geadopteerd)

Warm mandje gezocht voor lieve pup


Lieve pup zoekt warme mand

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: Verwachte eindhoogte middelmaat
  • Geboren: Rond eind november 2023
  • Geneutraliseerd: Nee
  • Verblijfplaats: Alba
  • Katten: Kan getest worden
  • Temperament: Ondernemend, speels

Achtergelaten in een doos

Het kan erger. Lieve pup Zara zat in een doos die naast het huis van Daniela was gezet. Er waren zelfs luchtgaten geprikt in de doos (zie foto). De gemiddelde Roemeen gooit zijn ongewenste pup vaak gewoon weg als oud vuil. Het lijkt erop dat de vorige eigenaar van Zara iets beters wilde en haar daarom achterliet bij het huis van een rescuer.
Laten we hopen dat er die eerste weken van haar leventje ook goed voor Zara is gezorgd.

Bij haar rescuer

Uiteraard heeft Daniela de kleine pup meegenomen. Zara leeft nu in huis met een aantal andere honden en nog een paar pups. Ze weet zich uitstekend te handhaven en gedraagt zich zoals je van een pup mag verwachten, ondernemend, speels en aanhankelijk. Ze is een lieve pup. Het lijkt erop dat ze niet veel van haar avontuur in de doos heeft overgehouden.

Zara is nu ongeveer twee maanden oud. Het vaccinatieprogramma is opgestart, vanaf de tweede helft van maart zou ze kunnen reizen. De verwachting is dat Zara uitgroeit tot een middelmaatje. Omdat de ouders onbekend zijn is het lastig om haar eindhoogte goed in te schatten.
Zoals op de foto’s te zien is heeft Zara geen staart. De dierenarts denkt dat zij zo geboren is. We kunnen echter niet uitsluiten dat de staart op jonge leeftijd gecoupeerd is.

Haar toekomst

Het zou erg fijn zijn als Zara naar haar toekomstige familie kan reizen als ze zestien weken oud is en met het puppy ABC kan beginnen. We denken dat Zara met de juiste begeleiding een leuke huishond zal worden. Vergis u echter niet in de verzorging / opvoeding van een pup. Dat is een hele klus.

Heeft u serieuze interesse in Zara? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Zara een goede match zijn. Pups veranderen snel. Bij interesse in Zara vragen we recente informatie en beeldmateriaal voor u op.