Flora (geadopteerd)

Vrolijk, klein teefje zoekt danspartner


Vrolijk, klein teefje zoekt danspartner

  • Formaat: ongeveer 40 cm / 10 kg
  • Geboren: 2022
  • Geneutraliseerd: ja
  • Verblijfplaats: Alba, Roemenië
  • Katten: blaft naar katten
  • Temperament: Vrolijk, sociaal

Op straat

Een Roemeense dierenvriend zag Flora zwerven in de straten van Aiud. Zij zette hierover een bericht op Facebook, in de hoop dat iemand haar zou kunnen helpen. Helaas, er kwam geen hulp. Onze rescuer Daniela heeft het bericht meerdere malen langs zien komen en omdat niemand Flora hielp besloot zij uiteindelijk om haar op te halen. Wat een geluk voor Flora, ze had zich niet kunnen redden op straat.

Bij haar rescuer

Flora gedraagt zich keurig bij Daniela in huis en ze blijkt een lief, vrolijk teefje. Het lijkt wel of ze gewend is om in een huis te leven, maar zeker weten doen we dit niet. We weten immers niets van haar achtergrond. Als een kleine prinses ligt ze heerlijk op de bank, bij voorkeur bij haar grote vriendin Tuca. Met de andere honden kan Flora het ook prima vinden. Tegen Katten blaft ze, maar een kattentest is wel mogelijk.
‘She’s a very good dancer’, schrijft Daniela ons. Waarom? Kijk maar eens naar de filmpjes die onderaan het bericht staan, dan begrijpt u het vast.

Het geboortedatum van Flora is geschat op 2022. Ze is een leuk mixje met die mooie tekening op haar koppetje die we vaker zien bij Roemeense honden, heel speciaal. Het vaccinatieprogramma is gestart en de sterilisatie gepland. Nog even en ze is klaar om te reizen.

Haar toekomst

We denken dat Flora zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond, ze doet het goed bij haar rescuer. Dat neemt niet weg dat ook Flora erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Haar nieuwe baasje is geduldig en zal haar hierbij goed begeleiden. Beter is er geen kat aanwezig.

Heeft u serieuze interesse in Flora? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Flora een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.