Snow

Familie gezocht voor lief teefje


Lief teefje Snow

Lief teefje Snow

  • Formaat: 50 cm, 18 kg
  • Geboren: 2021
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Sovata, Roemenië
  • Katten: ja
  • Temperament: Vriendelijk, aanhankelijk

Op straat

Er circuleerde een bericht op internet over een lief teefje die opeens op straat was verschenen. Gedumpt misschien? Timea is op zoek gegaan naar opvang voor de hond en vond een hele fijne plek. Een aardige mevrouw die vaker een hond voor Timea heeft opgevangen wilde wel voor haar zorgen tot er een definitieve oplossing is. Timea heeft Snow van de straat gehaald, wat een geluk voor deze lieve hond.

In de opvang

Inmiddels verblijft Snow alweer een aantal weken op het opvangadres. Daar leeft ze in de ruime tuin, samen met de honden van haar foster. Snow krijgt veel individuele aandacht, hier geniet ze enorm van. Ze is een lief teefje, erg aanhankelijk en zou het liefste de hele dag knuffelen. Met de andere honden kan ze het prima vinden, Snow is een sociale hond.

Snow is een plaatje om te zien met haar lichtblonde kleur. Ze lijkt een beetje op een labradorkruising. Of ze dat ook is weten we niet, haar achtergrond is immers onbekend. Het gewicht van Snow is nu 18 kg, maar mogelijk komt ze nog wat aan door de goede zorgen op het opvangadres. Ze is inmiddels gesteriliseerd en volledig gevaccineerd, helemaal klaar voor haar enkeltje geluk.

Haar toekomst

Een hond die zo aanhankelijk is als Snow gunnen we een echt thuis. Hoe goed er nu ook voor haar wordt gezorgd, ze leeft nog steeds in een tuin. We denken dat Snow bij een goede begeleiding een fijne huishond zal worden. Uiteraard heeft ook zij bij adoptie wel alle tijd nodig om te wennen aan haar nieuwe leefomgeving.

Heeft u serieuze interesse in mooie Snow? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Snow een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.

Snow ontmoet een kat