Toni (geadopteerd)

Leuke baas gezocht voor vrolijk, klein kereltje! Toni verblijft bij Daniela in de opvang. Ze omschrijft hem als erg vriendelijk naar iedereen, zowel naar mensen als naar alle andere honden! Hij is speels en aanhankelijk. Toni is een klein reutje, op de foto’s lijkt hij misschien een beetje groter. Hij weegt 6 à 7 kg en is ongeveer 30 cm hoog. Zijn leeftijd is geschat op 5 jaar, dus dan zou hij in 2017 geboren zijn.

Kijk voor een goed beeld vooral ook naar de leuke onderstaande filmpjes van Toni! We zoeken voor Toni een familie met genoeg tijd om Toni te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie. Iemand met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond die niet opgeeft als het even tegenzit. De hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Edit 3 april 2023: Helaas verblijft Toni nog in de opvang in Roemenië. Hij is een beetje aangekomen in gewicht, maar is nog steeds even lief.

Achtergrond: Toni is gedumpt op een bedrijventerrein in de stad. Vanwege het aantal honden waar Daniela al in haar kleine opvang voor zorgt, heeft ze hem niet gelijk meegenomen maar wel een paar weken eten gegeven. Tot het moment dat ze hem niet meer zag, het kleine hondje was weg. Twee dagen heeft ze zich zorgen gemaakt of hem wellicht iets was overkomen, maar gelukkig heeft Daniela hem weer gevonden. Ze heeft hem gelijk meegenomen naar haar opvang en hem de naam Toni gegeven. Nu hopen we dat er snel iemand valt voor dit leuke kereltje!

Ter adoptie sinds 22-7-2022

 

[foogallery id=”20242″]