Ela (geadopteerd)

14/7 nieuwe foto’s!

Zwarte honden vinden minder gemakkelijk een baas. Daar begrijpen wij niks van, want zwarte honden hebben vaak juist dat beetje extra wat ze zo bijzonder maakt. Kijk maar eens naar pupje Ela, wij vinden haar enig met haar serieuze koppie, witte teentjes en lange zwiepstaart! Ze is pas drie maanden oud, en heeft al twee baasjes gehad. Beiden wilde haar na een paar dagen niet meer omdat ze niet in de tuin bleef en de straat op liep. Maar je laat een jonge pup toch ook niet alleen in een tuin? Gelukkig is ze nu bij Daniela en kunnen wij op zoek naar een fijne baas waar wel goed op haar wordt gelet!

Ela is een knappe, slank gebouwde pup. Ze is in maart geboren. De verwachting is dat ze uitgroeit tot een kleine middelmaat van ongeveer 40 – 45 cm hoog. Ella is actief, speels en aanhankelijk. Ze kan helaas niet bij katten. Het inentingsprogramma is opgestart, vanaf eind juli zou ze kunnen reizen. Hoe fijn zou het zijn als er dan een leuke familie voor haar is!

We zoeken voor Ela een actieve familie:

  • met genoeg tijd om Ela te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Ela een adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op!

 

[foogallery id=”20268″]