Lessie (geadopteerd)

Lessie zwierf al een paar weken rond en werd dagelijks gevoerd door Daniela. Lessie werd steeds meer aanhankelijk en uiteindelijk heeft Daniela geprobeerd haar aan te lijnen. Dit ging boven verwachting goed! Ze heeft het vast vaker gedaan dus wellicht heeft ze wel een baas gehad. Hieronder is het filmpje van dit eerste wandelingetje te zien. Hierop heeft Daniela besloten haar mee te nemen naar haar kleine opvang, zodat er naar een fijne baas voor deze mooie dame gezocht kan worden. Tot die baas er is doet Daniela enorm haar best, net als bij alle andere honden die bij haar terechtkomen, om Lessie zo goed mogelijk voor te bereiden op het leven als huishond.

Lessie is een mooie slanke hond van 58 cm hoog. Door haar kleur en vacht lijkt ze een beetje op een Schotse Collie. Ze is ontzettend lief en zachtaardig. Ze negeert de andere honden in de opvang en ze heeft geen probleem met de aanwezige kat. Ze is inmiddels gesteriliseerd en gevaccineerd. Kijk voor een goede indruk van Lessy vooral ook naar haar filmpjes!

We zoeken voor Lessie een adoptant:

  • met genoeg tijd om Lessie te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Lessie het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”20170″]