Sarah (geadopteerd)

Sarah is prachtig van binnen en van buiten.

Ze heeft geen gemakkelijk leven gehad, maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Ze leefde buiten bij een guesthouse in de bergen. De rescuers waren gebeld om Sarah te laten steriliseren nadat ze ongewenste nestjes had gekregen. Na de sterilisatie mocht Sarah echter niet eens een paar dagen binnen herstellen, ondanks aandringen van de rescuers, maar ze moest direct weer buiten blijven. Dat is toch wel heel erg hard.. Na overleg deden de eigenaren afstand van Sarah en mocht ze weer meegenomen worden. Ze verblijft nu in de opvang bij een kennis van Daniela, maar dat is helaas een tijdelijke oplossing. We hopen daarom dat we een fijn thuis voor Sara vinden.

Haar verzorgster schrijft ons dat Sarah een heel erg lieve en aanhankelijke hond is. Ze heeft een gematigd temperament en ligt graag in haar mand of in de bench te slapen. Ze kan het met iedereen bij het opvangadres goed vinden, met de mensen, maar ook met de andere honden op het adres en met de kat. Ze houdt erg van eten en heeft een beetje overgewicht gekregen. We hebben leuke filmpjes gekregen van Sarah met kindertjes uit het dorp. We denken dat Sarah geschikt is voor een gezin met niet al te jonge kinderen, mits de ouders het contact tussen hond en kinderen verstandig begeleiden.
De dierenarts heeft de leeftijd van Sarah op vier jaar geschat. Ze heeft een mooie middelmaat en weegt rond de 18 kg.

Sarah verdient het allerbeste! We zoeken voor haar een liefdevol thuis waar ze van het leven kan genieten. Haar adoptant:

  • heeft genoeg tijd om Sarah te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • heeft affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • geeft niet op als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Vul bij serieuze interesse in Sarah het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”24417″]