Heidi

De pups Heidi en Hayo zijn samen met Helga en Hilda gevonden bij een verlaten huis in Roemenië. Mogelijk is Hilda de moeder van de twee pups, maar dat weten we niet zeker. Alle honden zijn meegenomen door rescuers en Heidi verblijft nu in de shelter in Odorheiu.

Ioana vertelt ons dat Heidi een leuke jonge hond is. Ze kijkt nog een beetje de kat uit de boom maar ze wordt steeds vrijer. Met een balletje spelen vindt Heidi geweldig en ze kan het prima vinden met de andere honden in de shelter. We ontmoeten haar in Roemenië en ze mag op de foto. Dat vindt ze een beetje spannend, al die aandacht buiten de vertrouwde shelter, maar ze doet toch haar best. Heidi is een zachtaardig teefje die gek is op haar vertrouwde verzorgers, maar bij nieuwe mensen eerst de kat uit de boom kijkt.

Ze is in goede handen in de shelter, de verwachting is dat ze door alle goede zorg en aandacht meer uit haar schulp gaat kruipen. Tot die tijd zoeken we voor haar een adoptant die gewend is om enigszins angstige honden te begeleiden. Een thuis in een rustige woon / leefomgeving en een al aanwezige stabiele hond als kameraad zou fijn zijn.
Wie heeft dit speciale plekje voor lieve Heidi?


Heidi zoekt een fijn thuis ❤️

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: 42 cm
  • Geboren: 2022
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Odorheiu
  • Katten: Kan getest worden
  • Temperament: Schuchter, zachtaardig

Heeft u serieuze interesse in Heidi? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en zij een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond