Hayo (geadopteerd)

5-7-23 Met enige spoed zoeken we een leuke familie voor Hayo. Hij kan helaas niet lang meer op zijn huidige adres verblijven. Er is plek voor hem in de shelter, maar we willen voor Hayo de overgang van een huiselijke situatie naar een verblijf grotendeels in een kleine kennel besparen. Omdat hij al zoveel heeft geleerd denken wij dat Hayo voor veel mensen een leuke hond zal zijn. Leven in huis is hem bekend en hij gedraagt zich keurig. Er wordt geregeld met hem in de stad gewandeld. Hayo houdt van katten en ligt zelfs tegen hen aan te slapen. De kippen die buiten lopen worden door hem met rust gelaten. De favoriete bezigheid van Hayo is buiten hard rennen en spelen. Hij is goed te trainen en houdt ook zijn aandacht in moeilijke situaties. Zijn schouderhoogte is nu 47 cm. Hayo is een erg mooie, slanke jonge reu.

30-4-23 Pups Hayo en Heidi zijn samen met twee volwassen honden bij een verlaten huis gevonden. Hayo had een paar lelijke wonden, die op sommige foto’s nog te zien zijn. Uiteraard zijn de rescuers met de pups naar de dierenarts gegaan en zijn de wonden verzorgd. Gelukkig bleek het niet ernstig en Hayo knapt al goed op.

Hij had ook een beetje geluk, kleine Hayo. Hij kon namelijk tijdelijk bij één van de rescuers thuis in de opvang. Hier heeft Hayo al veel kunnen leren. Hij gaat geregeld mee wandelen en heeft zelfs al de nodige commando’s geleerd. Helaas kan Hayo niet lang meer op dit adres blijven, dus we hopen dat er snel belangstelling voor hem is. Hayo is vermoedelijk rond november 2022 geboren en zal uitgroeien tot een middelmaat. Hij is uiteraard gechipt en volledig gevaccineerd, helemaal klaar voor zijn enkeltje geluk. Waar staat zijn mandje?

We zoeken voor Hayo een adoptant die het leuk vindt om actief bezig te zijn met de hond. Gehoorzaamheidstraining, lange wandelingen en wellicht een hondensport, wij denken dat Hayo daar allemaal veel plezier in zal hebben. Vul bij interesse in Hayo het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”24485″]