Boomer (geadopteerd)

Boomer, Beri en Buster zijn in de straten van Roemenië geboren. De moeder van de pups is overleden. Zij, maar ook een aantal andere honden, zou voor overlast hebben gezorgd in de buurt en dit is op de Roemeense manier afgehandeld.. namelijk door gif neer te leggen. We worden hier zo verdrietig van. Daarom blijven wij ons samen met de rescuers in Roemenië inzetten voor sterilisaties!

Met de drie broertjes is het gelukkig wel goed afgelopen. Zij zijn veilig ondergebracht bij een opvangadres waar ze goed zijn verzorgd. Inmiddels zijn ze bijna vier maanden oud en volledig gevaccineerd. Vermoedelijk zijn ze rond half januari geboren en bijna reisklaar. De pups zijn opgegroeid tot lieve kleine boefjes. In de opvang zijn het vrije pups, erg speels en gaan prima met de andere aanwezige honden. Het blijft een beetje gokken, maar ze worden vermoedelijk niet zo groot, max tien kg denkt hun verzorgster. Boomer zal waarschijnlijk wat kleiner blijven, hij is duidelijk niet zo groot als zijn twee broertjes.

De drie pups doen het uitstekend in Roemenië, maar geïnteresseerden moeten zich realiseren dat ze bij adoptie erg zullen moeten wennen aan hun nieuwe leefomgeving. Daarbij hebben rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden om pups goed te socialiseren. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in één van de drie leuke broertjes en kunt u hem een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”24615″]