Paco (geadopteerd)

Deze leuke kleine driekleur is vlak voor Pasen op straat gevonden, het lijkt erop dat hij gedumpt is. Gelukkig kon Paco ondergebracht worden bij Daniela. Hij is nu drie maanden oud, hoog tijd voor een baasje voor altijd voor Paco.

Paco vermaakt zich uitstekend met de andere honden op het landje van Daniela, vooral met die ook zo leuke Panda speelt hij veel. Hij is een vrolijke en sociale pup. De dierenarts heeft de geboortedatum van Paco op 10 februari gezet, daarmee is hij nu drie maanden oud. Hij weegt nu ongeveer 3 kg en het ziet ernaar uit dat hij klein blijft, 30 tot 35 cm waarschijnlijk. Paco is volledig gevaccineerd, nog een paar weken en hij mag reizen.

Paco is een ondernemende en vrije pup, maar geïnteresseerden moeten zich realiseren dat hij bij adoptie helemaal zal moeten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving. Daarbij hebben rescuers vaak maar beperkte mogelijkheden om pups goed te socialiseren. Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in Paco en kunt u hem een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”24676″]