Coco (geadopteerd)

Kleine Coco is een blije pup die gelukkig weinig heeft meegekregen van de nare periode die zijn moeder mee heeft moeten maken. Moeder Daisy had een eigenaar waar ze aan de lopende band (ongewilde) pups kreeg. Coco is de enige overlevende van het laatste nestje van Daisy, de baasjes wilden de andere pups niet hebben. Het laat zich raden wat er met hen is gebeurd..

Gelukkig hoorde Daniela over deze treurige situatie. Zij heeft beide hondjes mee mogen nemen en uiteraard moeder Daisy laten steriliseren zodra het mogelijk was. Voor Daisy is inmiddels een adoptant gevonden. Pupje Coco is inmiddels volledig gevaccineerd en nu gaan we ook voor hem op zoek naar een leuke familie!

Coco is grotendeels bij Daniela in huis opgegroeid, hij is liefdevol verzorgd en heeft voor Roemeense begrippen een goede start gehad. Hij is eind januari geboren en is echt heel klein. De vader is onbekend, maar moeder Daisy ook slechts 5 kg. Coco is een ondernemende, vrolijke en speelse pup. Op de filmpjes is hij te zien met vriendinnetje Titia. Als haar vaccinatieprogramma binnekort is afgerond, komt ook zij ter adoptie.

We zoeken voor Coco een fijne adoptant

  • met genoeg tijd om Coco te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een pup niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Vul bij interesse in Coco het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”24403″]