Pocok (geadopteerd)

7-7-23 Pocok is een leuke pup met korte pootjes en grappige oortjes. Ze verblijft op een fijn opvangadres in Roemenië, maar mocht toen we op bezoek waren ook een paar uurtjes mee naar de shelter en later naar het restaurant. Ze gedraagt zich uitstekend. Pocok meet nu 28 cm op de schouder.

10-6-23 Leuke familie gezocht voor vrolijke pup Pocok! Een paar weken geleden ging Ioana naar de winkels om een brood te kopen. Ze kwam echter thuis met een brood en, u raadt het al, met een puppy. Kleine Pocok was waarschijnlijk op straat gedumpt, maar gelukkig kwam Ioana haar tegen.

Pocok.. haar naam betekent woelmuis. Ze heeft deze naam vast te danken aan haar temperament, lekker actief en erg speels. Very, very, very playfull, schrijft Ioana ons. Hond, kat, mensen, Pocok vindt alles en iedereen leuk zolang er maar gespeeld kan worden. Waarschijnlijk is ze rond de tweede helft van maart geboren. Ze is niet zo groot, we denken dat ze uitgroeit tot een klein middelmaatje. Omdat de ouders onbekend zijn blijft dit wel afwachten. Het vaccinatieprogramma is opgestart, nog even en ze mag reizen.

Pocok krijgt een heel behoorlijke basis mee bij haar opvanggezin in Roemenië, maar geïnteresseerden moeten zich realiseren dat ze bij adoptie erg zal moeten wennen aan haar nieuwe leefomgeving.  Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in Pocok en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”25051″]