Sacha

De pupjes Sacha en Bella zijn buiten de bebouwde kom in het zuiden van Roemenië achtergelaten. Een dierenvriend heeft ze daar te eten en drinken gegeven tot het moment dat Sacha ineens heel erg mank liep. Vermoedelijk is ze door een auto aangereden. Via onze contacten in deze regio kon hulp voor de twee zusjes georganiseerd worden. Ze zijn meegenomen, naar de dierenarts geweest en veilig ondergebracht. Sacha is geopereerd aan haar verwondingen. Ze lijkt weer volledig opgeknapt. maar geïnteresseerden krijgen uiteraard alle medische informatie.

Sacha en Bella zijn twee prachtige black and tan pups. Vermoedelijk zijn ze rond half april geboren. De verzorgster schrijft ons dat het twee schatjes zijn. Speels, aanhankelijk en gek op eten! Ze zijn nu kleine middelmaatjes.

Er wordt voor Roemeense begrippen redelijk veel met de zusje ondernomen en we denken dat ze daarom bij veel families kunnen passen. Uiteraard zijn het pups die veel moeten leren en opgevoed moeten worden. Daarbij zullen ze moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving, dus verwacht geen kant-en-klare hondjes.

Foto’s en Video’s


  Waterpret!!

  Sasha zoekt een thuis ❤️

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: Klein middelmaatje
  • Geboren: April 2023
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Constanta, Roemenië
  • Katten: Onbekend
  • Temperament: Speels, actief

  Heeft u serieuze interesse in Sasha? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en zij een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.

  Algemene Informatie

  Leestips en online informatie

  De Roemeense hond

  🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

  Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

  Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond