Huba (geadopteerd)

De twee reutjes Ödön en Huba liepen samen verloren op straat. Niemand kende de twee hondjes. Ze kunnen ons niet vertellen hoe ze daar terecht zijn gekomen, maar het meest voor de hand liggende scenario is dat ze daar zijn gedumpt. De twee kleine kereltjes hadden geen schijn van kans om te overleven op straat, maar gelukkig zijn ze meegenomen. Ze verblijven nu in Harghita in de shelter van Ioana. Hopelijk vinden we snel een leuk eigen baasje zodat ze kunnen gaan genieten van een echt thuis.

Hoewel ze een andere kleur hebben, lijken de twee erg veel op elkaar. Misschien zijn het broertjes van elkaar, maar dat weten we niet zeker. De dierenarts heeft hun leeftijd op een jaar geschat. De schouderhoogte van Huba is 33 cm, hij is ietsje groter dan Ödön. Het zijn allebei erg leuke hondjes, maar er is wel een verschil in temperament. Huba is een vriendelijk kereltje en wat rustiger dan zijn ondernemende broertje.

Huba is gecastreerd en het vaccinatieprogramma is gestart. Nu nog een fijne adoptant en zijn enkeltje geluk kan geboekt worden. Het toekomstige baasje van Huba:

  • heeft genoeg tijd om Huba te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving;
  • heeft affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • geeft niet op als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze interesse in Huba het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Op de website geplaatst d.d. 4-6-2023

 

[foogallery id=”24982″]