Ödön

Klein reutje wacht nog steeds op een eigen familie


  • Geslacht: Reu
  • Formaat: 32 cm
  • Geboren: 06-05-2022
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Odorheiu, Roemenië
  • Katten: ja
  • Temperament: Actief, allemansvriend

Twee kleine reutjes op straat

De twee reutjes Ödön en Huba liepen samen verloren op straat. Niemand kende de twee hondjes. Ze kunnen ons niet vertellen hoe ze daar terecht zijn gekomen, maar het meest voor de hand liggende scenario is dat ze daar zijn gedumpt. De twee kleine reutjes hadden geen schijn van kans om te overleven op straat, maar gelukkig zijn ze meegenomen. Huba vond al snel een thuis, maar grappige Ödön verblijft nog in de shelter in Odorheiu.

In de shelter en lokale opvang

Ödön heeft zich snel aangepast aan het leven in de shelter. Hij is een vrolijke noot in de groep en hij kan het uitstekend vinden met de andere honden en zijn verzorgers.
Hij is klein, vrolijk en sociaal, echt een leuke allemansvriend, een hartstikke leuk klein reutje.

Update (maart 24): Inmiddels mag Ödön bij een lokaal gezin in opvang verblijven. Hij geniet in volle tuigen van de aandacht die hij nu krijgt. Zijn vrolijke karakter komt nog meer ter voorschijn.
Als zijn opvanggezin thuis is, mag Ödön ook in huis komen en naast ervan te genieten leert hij ook al wat een gladde vloer voor kleine hondenpootjes betekent en dat uit de koelkast iets lekkers kan komen.
Samen met de opvangster brengt hij de kleine dochter naar de kleuterschool en leert hierbij netjes aan de riem lopen.

Zijn toekomst

We denken dat Ödön voor veel mensen een leuke kameraad kan worden. Uiteraard zal ook hij bij een adoptie ook wel de tijd moeten krijgen om aan een nieuwe leefomgeving te wennen.
Heeft u serieuze interesse in Odön? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en Odön een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.