Nokedli

update 6/3/24

We kregen nieuwe foto’s van Nokedli. Ioana schrijft ons dat ze heel erg lief en vriendelijk is en een heerlijke fluffy vacht heeft. Ze meet inmiddels ca. 55-60 cm op de schouder.

De pupjes Nudli en Nokedli zijn met hun moeder Nico in de buurt van Odorheiu gevonden. Het gezinnetje had geluk, ze zijn meegenomen door een aardige mevrouw waar ze goed verzorgd zijn. Toen de pups oud genoeg waren zijn ze verhuisd naar de kleine shelter van Ioana.

De geboortedatum van de zusjes ligt waarschijnlijk in mei 2023. Het zijn mooie Roemeense mixjes en ze zijn net als de moeder een mooie middelmaat. Nokedli is speels en aanhankelijk en een leergierige puber. Ze kan het goede vinden met de andere honden in de shelter. Haar verzorgers gaan met haar ook al naar de hondenschool.

Foto’s en Video’s

  Nokedli zoekt een fijn thuis❤️

  • Geslacht: Teef
  • Formaat: Middelmaat
  • Geboren: Mei 2023
  • Verblijfplaats: Odorheiu, Roemenië
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Katten: Kan getest worden
  • Temperament: Speels, aanhankelijk

  Er wordt met haar Nokedli gespeeld, geknuffeld en er wordt geoefend met aangelijnd wandelen. Toch zal ze nog veel moeten leren als ze geadopteerd wordt. Het leven als huishond is haar immers onbekend. Daarom zoeken we een geduldige adoptant die haar alle tijd geeft om te wennen aan de nieuwe leefomstandigheden,

  Heeft u serieuze interesse in Nokedli? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. We kijken samen in het intakegesprek of u en zij een goede match zijn. Indien gewenst vragen we bij de rescuer ook nog aanvullende en/of recente informatie op.

  Algemene Informatie

  Leestips en online informatie

  De Roemeense hond

  🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

  Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

  Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond