Nudli (geadopteerd)

De pupjes Nudli en Nokedli zijn met hun moeder Nico in de buurt van Odorheiu gevonden. Het gezinnetje had geluk, ze zijn meegenomen door een aardige mevrouw waar ze goed verzorgd zijn. Toen de pups oud genoeg waren zijn ze verhuisd naar de kleine shelter van Ioana, nu gaan wij op zoek naar leuke families voor de twee zusjes.

De geboortedatum van de pups ligt waarschijnlijk in mei. Het vaccinatieprogramma is opgestart, nog eventjes en ze mogen reizen. Het zijn mooie Roemeense mixjes en vermoedelijk groeien ze net als de moeder uit tot middelmaatjes. Omdat de vader onbekend is weten we dit niet zeker. Nudli en Nokedli zijn speelse en aanhankelijke pups en het gaat prima met de andere honden in de shelter. Ze komen veel in handen en de verzorgers doe hun best om ze voor te bereiden op een leven als huishond.

Nudli krijgt voor Roemeense begrippen een redelijke basis mee, maar geïnteresseerden moeten zich realiseren dat ze bij adoptie erg zal moeten wennen aan haar nieuwe leefomgeving.  Rust, geduld en positieve ervaringen zijn erg belangrijk om de overgang voor zowel pup als baasje prettig te laten verlopen. De ene pup zal het allemaal wat gemakkelijker oppakken dan de andere, vooraf laat dit zich moeilijk voorspellen. We doen ons best om u vooraf goed te informeren en u te begeleiden tijdens dit proces.

Heeft u serieuze interesse in Nudli en kunt u haar een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”26073″]