Noëlle (geadopteerd)

Een paar dagen voor Kerstmis las Timea op internet een berichtje over een pup die ziek en mager op straat was gevonden. De pup was naar een veilige plek meegenomen, echter ze kreeg geen medische zorg terwijl ze dit hard nodig had. Timea had medelijden met de pup. Ze heeft haar opgehaald en is naar de dierenarts gegaan. Gelukkig net op tijd, ze was er slecht aan toe.

Inmiddels zijn we ruim een maand verder en het gaat nu heel goed! Omdat Timea haar vlak voor Kerst heeft opgehaald heeft ze de naam Noëlle gekregen. Noëlle is een vrolijke en blije pup, kijk maar eens naar de leuke filmpjes die we van haar kregen! Ze is bij Timea thuis en ze schrijft ons dat Noëlle een rustig temperament heeft en erg slim is. Er wordt een aantal keren per dag met haar gewandeld en ze is al zo goed als zindelijk. Noëlle is rond augustus geboren. Nu ze goed te eten krijgt begint ze ook flink te groeien. We denken dat ze uitgroeit tot maatje labrador, maar omdat de ouders onbekend zijn weten we dit niet zeker. Het inentingsprogramma is opgestart, de reis naar een eigen thuis voor altijd kan gepland worden. We hopen dat er snel een fijne plek is voor haar!

We zoeken voor Noëlle een adoptant:

  • met genoeg tijd om haar te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij interesse in Noëlle het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23493″]