Bobi (geadopteerd)

Leuke baas gezocht voor grappige Teckel look-a-like!

Reutje Bobi leefde bij een groep zigeuners. Toen hij echter ziek werd omdat hij iets giftigs had gegeten, waren zij niet bereid om medische hulp voor hem te zoeken. Toen Daniela hiervan hoorde heeft ze het hondje opgehaald en hem naar de dierenarts gebracht. Na een opname van een paar dagen wilde niemand hem echter meer hebben. Zodoende heeft Daniela hem meegenomen en gaan wij nu op zoek naar een baasje voor dit leuke kereltje.

In huis bij Daniela gedraagt Bobi zich uitstekend! Hij is erg aanhankelijk en kan het uitstekend vinden met de andere honden. Samen spelen of tegen elkaar aan slapen, hij geniet volop. Bobi blijkt ook uitstekend aangelijnd te kunnen wandelen en hij is inmiddels goed gewend aan de dagelijkse autoritjes. We hebben leuke filmpjes van Bobi gekregen welke een goed beeld van hem geven!

De dierenarts heeft de geboortedatum van Bobi gezet op 1 januari 2022. Zoals op een paar foto’s te zien is heeft hij kromme voorpootjes maar hij lijkt hier geen last van te hebben. Ook heeft hij wat littekens op zijn lijf waarvan de oorzaak onbekend is.. Het vaccinatieprogramma is gestart, zijn reis naar een goed hondenleven kan geboekt worden. Bij wie staat zijn mandje?

Vul bij serieuze belangstelling in Bobi het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23546″]