Noa (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Sinds een paar weken verblijft Noa bij een opvanggezin in Nederland. Haar verzorgers schrijven het volgende:
Noa is het perfecte voorbeeld van een grote, vriendelijke reus. Ze is met een schofthoogte van ongeveer 65 cm echt wel aan de maat, maar ze maakt weinig gebruik van haar gewicht en grootte. Ze is inmiddels goed gewend aan in huis leven en ze is eigenlijk altijd rustig en relaxed.
Ze houdt wel van op botten kauwen en van spelen met de andere honden. Ze is naar andere honden toe altijd vriendelijk, makkelijk en sociaal, zowel in huis als aangelijnd buiten. Mensen in de wijk bestempelen haar als heel relaxed. Ze vindt mensen en honden interessant, maar passeert ze zonder je van je benen te trekken. Ze trekt sowieso vrijwel niet aan de lijn. Ze gaat elke ochtend mee voor een boswandeling en dat vindt ze erg fijn. Het is echter geen hond die altijd ‘aan’ staat en veel actie wil. Ze wandelt mee en gaat thuis lekker op een bot kauwen en weer slapen.
Of ze met kinderen kan, weten we niet. Passeren is in elk geval geen probleem, maar daar we niet weten hoe ze met kinderen omgaat, lijkt een thuis met andere honden en oudere kinderen of geen kinderen ons ideaal voor haar.
Ze woont nu met 4 andere honden samen en dat heeft haar enorm geholpen met acclimatiseren en wennen aan het leven in een Nederlands huishouden. Als ze iets eng vindt, loopt ze er met een boogje omheen of ze deinst even terug, maar ze herstelt erg snel.
In de auto mee vindt ze spannend, maar ze zit wel gewoon rustig achterin.
Ze is zindelijk en gaat 4 of 5 keer per dag uit. De leeftijd van Noa is op twee jaar geschat.

Haar achtergrond: In Roemenië liep Noa verlaten tussen een winkelcentrum en een benzinestation heen en weer. Gelukkig is ze daar opgehaald door Timea en ondergebracht bij een opvangadres. Noa heeft een rustig en zachtaardig temperament. Op de vindplaats liet ze zich zonder protesteren door Timea optillen en in de auto zetten. Tijdens de rit van 60 km die daarop volgde bleef ze keurig zitten.

Heeft u interesse in deze lieve hond? Neem dan contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”23568″]