Nieuws

22 oktober 2023

Vandaag was een geweldige dag, een dag met een gouden randje. Na een te rustige zomerperiode werden vandaag tien honden opgehaald door hun baasjes. Na een lange reis krijgen de lieverds voor het eerst een thuis.

Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt; de rescuers in Roemenië, de transporteur, alle vrijwilligers en natuurlijk de adoptanten.

Lieve Kormos, Piki, Riva, Fallon, Pocok, BlackBerry, Alma, Fifi, Nudli en Faiza, heel veel geluk bij jullie eigen families.


1 oktober 2023

Lieve mensen, we mochten 175€ donatie voor dierendag ontvangen! Hartelijk bedankt! We gaan het vanmiddag onder onze rescuers verdelen❤️

Dierendag! Op 4 oktober is het dierendag. Een mooie gelegenheid om onze huisdieren in het zonnetje te zetten. Graag willen wij onze Roemeense honden ook een leuke dierendag bezorgen met een lekkere maaltijd en snacks. Helpt u mee om ook de honden in Roemenië in het zonnetje te zetten? Doneren kan via bijgevoegde link. De honden zullen u dankbaar zijn!

Wilt u de honden in Roemenië voor langere tijd steunen? Dat kan! Het is mogelijk om een hond virtueel te adopteren. Langzitters Rita en Jussy zijn nog op zoek naar hun gouden mand en ook Chance wacht na zijn operatie op een forever home. Informatie over virtueel adopteren kunt u vinden op de website. Of stuur ons een berichtje en wij nemen contact met u op.


21 september 2023

Vandaag op Nationale Bedankdag willen wij even stilstaan bij iedereen die onze stichting een warm hart toedraagt en

❤️HARTELIJK BEDANKT❤️

zeggen aan onze lieve adoptanten, donateurs, virtuele adoptanten, volgers, vrijwilligers, huisbezoekers, opvanggezinnen, rescuers, dierenartsen ter plekke, transporteurs en iedereen die ons op welke manier dan ook ondersteunt.