Rebel (geadopteerd)

Rebel is met mamma Bella en haar broertjes en zusjes vlak langs een weg gevonden. De vrijwilligers uit Harghita zijn gebeld en zij hebben zich gelukkig over het gezinnetje ontfermd. Er is goed voor ze gezorgd, het inentingsprogramma is opgestart. Rond half juni zijn de pups klaar voor de reis naar Nederland. Want hoewel ze het nu prima naar hun zin hebben, is het belangrijk dat ze bij een fijne baas terechtkomen. De verdere socialisatie en opvoeding van de pups moet opgepakt worden zodat ze kunnen opgroeien tot fijne huishonden!

Op de filmpjes is ook mamma Bella te zien. Ze lijkt een beetje op labradorkruising, maar of ze dat is weten we natuurlijk niet. We denken dat de pups rond de 60 cm groot worden. Aangezien de vader van de pups onbekend is weten we dit niet zeker.

De kleinste van het nest is Rebel. Ze ligt veel te slapen en wordt daarom door haar verzorgers ook wel Sleepy genoemd. Heeft u serieuze interesse in Rebel en kunt u haar een heel erg goed thuis bieden? Vul dan ons intakeformulier in.

 

[foogallery id=”16007″]