Roan (geadopteerd)

Vijfsterrenmandje gezocht voor knuffelkont! Roan is een ontzettend leuke jonge reu welke nu in de opvang van onze vrijwilligers in Harghita verblijft. In het voorjaar van 2021 hebben zij hem uit de vreselijke public shelter gered. Inmiddels heeft Roan zich ontpopt tot de lieveling van zijn verzorgers. Ze omschrijven hem als een rustige, leuke hond. Hij houdt enorm van knuffelen en hij gaat daarvoor graag dicht tegen je aan zitten. Hij speelt graag met de andere honden waar hij het prima mee kan vinden. Daarnaast laat Roan in de opvang zien dat hij zich gemakkelijk aan alle omstandigheden aanpast. Een fijne hond dus!

Roan is een middelmaatje, geboren in 2020 en helemaal klaar voor zijn enkeltje geluk! Kijk vooral ook naar het filmpje waarop onder meer te zien is dat Roan met de andere honden speelt, ook in de rivier, en waar hij zich heerlijk laat borstelen en knuffelen.

We zoeken voor Roan een adoptant:

  • met genoeg tijd om Roan te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Roan contact met ons op voor meer informatie of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”16020″]