Meis (geadopteerd)

Meis is met mamma Bella en haar broertjes en zusjes vlak langs een weg gevonden. De vrijwilligers uit Harghita zijn gebeld en zij hebben zich gelukkig over het gezinnetje ontfermd. Er is goed voor ze gezorgd, het inentingsprogramma is opgestart. Rond half juni zijn de pups klaar voor de reis naar Nederland. Want hoewel ze het nu prima naar hun zin hebben, is het belangrijk dat ze bij een fijne baas terechtkomen. De verdere socialisatie en opvoeding van de pups moet opgepakt worden zodat ze kunnen opgroeien tot fijne huishonden!

Op de filmpjes is ook mamma Bella te zien. Ze lijkt een beetje op labradorkruising, maar of ze dat is weten we natuurlijk niet. De verwachting is dat de pups ongeveer 60 cm groot zullen worden. Omdat de vader van de pups onbekend is weten we dit niet zeker.

Meis is met haar bijna helemaal witte hoofd een bijzondere verschijning. Haar verzorgers beschrijven haar als een sterke jongedame, ze houdt ervan om met de grote honden in de shelter te spelen! Heeft u serieuze interesse in Meis en kunt u haar een heel erg goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in!

 

[foogallery id=”16001″]