Hannah (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Hannah is een ontzettend leuke, vrolijke pup en een plaatje om te zien. Al snel na aankomst bij haar opvangfamilie in Nederland bleek ze een enorme knuffel, ging ze op onderzoek uit en wilde ze graag spelen met de al aanwezige hond. Echt een blij ei zeg maar! Haar rust pakken vindt ze soms nog moeilijk, maar ze is nog maar net in Nederland. Net als iedere andere pup heeft ze nog veel te leren. Maar Hannah is een heerlijk vrij hondje, met een goede begeleiding komt het helemaal goed met de kleine meid!

De dierenarts heeft de geboortedatum van Hannah op 21 september gezet. Nu ze bijna vijf maanden oud is, is ze 30 cm hoog en weegt ze 6 kg. Uiteraard zal ze nog wat groeien, maar we verwachten niet dat ze groter zal worden dan een klein middelmaatje.

Haar achtergrond: Gedumpt! Dankzij een berichtje wat Timea las over deze twee zusjes werden ze gered. Het zijn kleine pupjes, niet van het type Roemeense straathond. Wellicht was het een ongewild nestje van een gezelschapshondje en dit is hoe men daar in Roemenië mee omgaat.. Ze hadden geen schijn van kans als Timea ze niet had meegenomen. De pups hebben de namen Honey en Hannah gekregen en maken het nu gelukkig goed.

We zoeken voor Hannah een liefdevolle familie die met Hannah met het puppy ABC aan de gang gaat en de tijd neemt om haar alles te leren om een fijne huishond te worden.

Vul bij serieuze belangstelling in Hannah het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23001″]