Hutch (geadopteerd)

Hutch is één van de vondelingen van onze rescuer Timea. Hij is op straat gevonden. Hij rende wanhopig rond, vlak naast rijdende auto’s. De kleine is meegenomen en nu veilig. In de opvang wordt goed voor hem gezorgd, maar een eigen familie in een comfortabel huis is toch echt heel veel fijner voor deze lieve pup.

Hutch is een typisch Roemeens mixje, prachtig met zijn wollige vacht en aftekeningen op zijn gezicht. Helaas is ook volgens typisch Roemeens gebruik zijn staartje gecoupeerd.. Dan zou je toch denken dat er een baasje was voor hij op straat terecht kwam. Zou hij misschien uit een auto zijn gezet? We zullen er helaas nooit achter komen.

De dierenarts heeft in zijn paspoort bij de geboortedatum 5 oktober geschreven. Het inentingsprogramma is opgestart. Op dit ogenblik is Hutch nog te jong om te reizen, maar vanaf begin februari zou dat kunnen. Hutch is een speelse pup, de verwachting is dat hij uitgroeit tot een mooie middelmaat.

We zoeken voor Hutch een adoptant

  • met genoeg tijd om Hutch te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Hutch het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22907″]