Honey (geadopteerd)

Gedumpt! Dankzij een berichtje wat Timea las over deze twee zusjes werden ze gered. Het zijn kleine pupjes, niet van het type Roemeense straathond. Wellicht was het een ongewild nestje van een gezelschapshondje en dit is hoe men daar in Roemenië mee omgaat.. Ze hadden geen schijn van kans als Timea ze niet had meegenomen. De pups hebben de namen Honey en Hannah gekregen en maken het nu gelukkig goed.

Hannah en Honey zijn lieve pupjes met een grappig uiterlijk. Op het opvangadres verblijven ook andere honden, dit gaat prima met de twee. Ze zijn rond begin oktober geboren, nu ze drie maanden oud zijn wegen ze ongeveer 3 kg. De verwachting is dat het kleine hondjes blijven. Omdat de ouders niet bekend zijn, weten we niet zeker hoe groot ze worden. Het vaccinatieprogramma voor Hannah en Honey is opgestart. Vanaf februari zouden ze kunnen reizen, hoog tijd voor de meiden om bij hun eigen baasje met het puppy ABC te starten!

We zoeken voor Honey een adoptant

  • met genoeg tijd om Honey te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving en haar de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Honey het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23019″]