Black Berry (geadopteerd)

5-7-23 Haar hoofd heeft veel weg van een labrador, zou ze een mix zijn? Haar verzorger kan veel over Black Berry vertellen. Ze was in een vuilniscontainer gegooid, vel over been en gewond. De dierenarts vermoedde dat ze door een auto aangereden waardoor ze slecht kon lopen. Er leek gelukkig niets gebroken. Blackberry is erg opgeknapt. Desondanks is ze nog steeds te mager hoewel ze al veel is aangekomen. Ook loopt ze niet helemaal zuiver, maar ze kan keihard rennen. Haar schouderhoogte is 56 cm. Black Berry is ontzettend lief, ze verdient een geweldig thuis.

19-2-23: Het gaat erg goed met Black Berry. Hoewel ze nog steeds mager is, is ze al drie kg aangekomen. Ze leeft tijdelijk bij een vrijwilliger in huis wat prima gaat. Black Berry is rustig in huis en kan ook eventjes alleen thuisblijven. Ze is erg aanhankelijk en houdt van spelen met de bal. Het aangelijnd wandelen doet ze prima en ze heeft zelfs al een paar commando’s geleerd. Kortom, ze is een heerlijke hond! Geïnteresseerden moeten zich wel realiseren dat ze ondanks deze achtergrond toch zal moeten wennen aan het leven in Nederland. Daarom zoeken wij een adoptant voor haar met kennis over de begeleiding van een buitenlandse rescuehond.

3-1-23 Ze is een paar dagen voor kerst door de vrijwilligers van Harghita gevonden. Broodmager was ze en toen ze brokjes kreeg ging ze janken… wat een dierenleed. Gelukkig is die nare tijd voor Black Berry voorbij, ze wordt nu goed en liefdevol verzorgd bij een particulier thuis. Dit is echter een tijdelijke oplossing, hopelijk is er snel een heel fijn thuis voor altijd voor haar!

Bij de dierenarts bleek Black Berry een geregistreerde chip te hebben. De dierenarts heeft het telefoonnummer gebeld, echter de persoon in kwestie verklaarde dat hij de hond niet kende. Dat hebben we vaker gehoord! Black Berry is geboren in maart 2021. Het vaccinatieprogramma is opgestart, nog eventjes en ze mag reizen. Vlak nadat ze gevonden is woog Black Berry slechts 15 kg, gelukkig is ze al een aantal kilo aangekomen. Haar verzorger omschrijft haar als heel erg lief, Black Berry is een grote mensenvriend. Met de andere aanwezige honden en de kat kan ze het ook prima vinden.

Vul bij serieuze interesse in Black Berry het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

[foogallery id=”23056″]