Boss (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Zo leuk kunnen ze zijn, de ongewenste Roemeense pupjes. Boss is samen met zijn zusje en broertjes door kinderen gevonden. De kinderen hebben foto’s van de pupjes gemaakt en deze kwamen bij onze rescuer Monica terecht. Het weer werd slechter en ondanks dat Monica in haar huisje weinig ruimte heeft om de pups op te vangen, heeft ze het nestje opgehaald en alle zorg gegeven die ze nodig hadden.

Om zijn adoptiekansen te vergroten is Boss half november naar een opvanggezin in Nederland gekomen. Hij is hier nog maar kort, maar hij doet het al geweldig! Boss is een vrolijke, ondernemende pup. Hij is aanhankelijk en speelt graag met de andere honden in het opvanggezin. Er wordt geoefend met aangelijnd wandelen wat best al goed gaat. Boss mocht pas zelfs mee op visite, hij heeft zich keurig gedragen en de autorit was ook geen probleem. Bij zijn rescuer leefde Boss met katten, met de juiste begeleiding verwachten we geen problemen als er bij zijn toekomstige thuis ook katten zijn.

De geboortedatum van Boss is gezet op 21 juli. Nu hij vier maanden oud is, is hij ongeveer 30 cm hoog. Qua uiterlijk heeft hij wat weg van een terriër, maar omdat de ouders onbekend zijn hebben we geen idee wat voor mix hij is. Hij is in ieder geval erg leuk! Boss is te bezoeken in Noord Brabant.

We zoeken voor Boss een leuke familie waar hij verder op kan groeien tot een leuke, blije huishond. Vul bij serieuze interesse in Boss het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22211″]