Bruni (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Bruni is samen met zijn zusje en broertjes door kinderen gevonden. De kinderen hebben foto’s van de pupjes gemaakt en deze kwamen bij onze rescuer Monica terecht. Het weer werd slechter en ondanks dat Monica in haar huisje weinig ruimte heeft om de pups op te vangen, heeft ze het nestje opgehaald en alle zorg gegeven die ze nodig hadden.

Om zijn adoptiekansen te vergroten is Bruni samen met zijn broertje Boss half november naar een opvanggezin in Nederland gekomen. Bruni blijkt een leuke puber, met zijn frons en geweldige oren ziet hij er grappig uit. In de opvang is Bruni begonnen met het puppy ABC. Hij is een slim hondje en heeft de dagelijkse routine snel opgepakt, hij is een vrije, blije, speelse  puber. Wandelen is spannend en leuk! Hij houdt alles buiten goed in de gaten en vreemde honden kan je beter nog op een afstandje passeren, die zijn namelijk een beetje eng. Inmiddels is hij wel helemaal zindelijk. Met de honden van het gezin kan hij het prima vinden. Bij zijn rescuer leefde Bruni met katten, met de juiste begeleiding verwachten we geen problemen als er bij zijn toekomstige thuis ook katten zijn.

De geboortedatum van Bruni is gezet op 21 juli. Nu hij ruim een half oud is, is hij ongeveer 32 cm hoog (op de schouder, niet tot het puntje van zijn oren!) en weegt 7,5 kg. Een mooi maatje, klein maar niet te klein. We zoeken voor Bruni een leuke familie waar hij verder op kan groeien tot een leuke, blije huishond.  Hij is in Landgraaf te bezoeken. Vul bij serieuze interesse in Bruni het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22214″]