Indra (geadopteerd)

In Nederland te bezoeken!

Indra is sinds 21 januari in een gastgezin in Nederland. En ze is een hele lieve aanhankelijke hond. Ze is dol op aandacht en spelen. Ze is een erg actieve hond. Ze is dol op mensen en kan goed opschieten met de andere honden in het gastgezin. Alleen bij kleinere kinderen is ze wat onzeker.
Het gastgezin is bezig om het wandelen op te bouwen, ze vind het heel leuk om te wandelen. Ze is wel wat onstuimig en heeft met wandelen nog geen tijd om haar behoefte te doen. Dit doet ze wel keurig in de tuin. Een tuin is ook erg fijn voor Indra.
Ze kan prima mee in de auto, gaat dan rond kijken of rustig liggen.
Het alleen thuis zijn moet heel rustig opgebouwd worden want dit is lastig voor haar. Een hondenmaatje kan hier een steun in zijn voor haar.
De geboortedatum van Indra is gezet op 1 november 2021. Ze is 55 cm en weegt nu 20 kilo. Ze mag nog wel 2 of 3 kilo aan komen maar is nu al een prachtige hond die zijn nieuwe familie ontzettend lief gaat hebben.

Haar achtergrond: Indra.. Als oud vuil is ze uit een auto gegooid. Dit is gezien door mensen die hier nog melding van hebben gemaakt bij de politie, maar haar eigenaar is natuurlijk nooit gevonden. Vervolgens heeft Indra een maand op straat gezworven en was graatmager geworden, tot Daniela haar mee heeft genomen. Ook haar huid was in een slechte conditie. Door alle goede zorgen van Daniela en de dierenarts is Indra inmiddels goed opgeknapt en ziet ze er prachtig uit. Hoog tijd om een geweldige baas voor Indra te zoeken!

Vul bij serieuze interesse in Indra het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”22325″]