Ana (geadopteerd)

Wat een plaatje om te zien, dit lieve jonge teefje! Ze is door een dierenvriend gevonden op een weggetje in de bergen. Zou ze daar uit een auto zijn gezet? We weten het niet, maar daar lijkt het wel op. Het is een geluk dat Ana de juiste tegenkwam, want er zijn veel jagers actief in de bergen. Helaas zijn loslopende honden voor deze lieden ook een gewild doelwit. Inmiddels is ze veilig ondergebracht in de opvang van Daniela en lijkt ze zich niet bewust van haar avontuur in de bergen.

De leeftijd van Ana is geschat op acht maanden, dan zou ze ergens in het voorjaar van 2022 geboren zijn. Op de foto’s toont ze misschien wat groter, maar ze is met een hoogte van 42 – 45 cm een een gewicht van 10 – 12 kg echt maar een klein middelmaatje. Daniela schrijft ons dat ze ‘very, very friendly’ is met mensen en met andere honden. Dat blijkt ook wel uit de filmpjes die we van haar hebben gekregen, ze is een vrolijke en speelse puber!

We zoeken voor Ana een actieve familie die met deze leuke jonge hond aan de slag gaat en

  • met genoeg tijd om haar te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Ana het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23212″]