Hugo (geadopteerd)

Dan zie je er zo lief uit, en dan nog belandt je op straat. Dat overkwam pupje Hugo, wij begrijpen er niets van. Gelukkig werd hij door een dierenvriend gevonden, welke hem aan de goede zorgen van Timea heeft toevertrouwd. Nu hij oud genoeg is om te reizen gaan wij op zoek naar een heel goed baasje waar Hugo nooit meer weg hoeft.

Hugo is rond eind september geboren. Nu hij bijna vier maanden oud is weegt hij 4 kg en is 23-25 cm hoog. We denken dat hij niet zo groot wordt, 10 – 15 kg wellicht? Zijn verzorger vermoedt dat hij, mede vanwege zijn gekrulde vacht op jongere leeftijd, een kruising met een Puli is. Een kruising Pumi zou ook best nog wel eens kunnen. Het zijn beide rassen die regelmatig gezien worden in Roemenië. We zullen er echter nooit achter komen wat de ouders Hugo zijn, hij is in ieder geval hartstikke leuk! Zijn verzorger schrijft ons ook dat Hugo heel erg energiek en speels is, een leuke pup voor baasjes die graag actief met hun hond bezig zijn.

We zoeken voor Hugo een actieve familie

  • met genoeg tijd om Hugo te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Hugo het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23273″]