Otto (geadopteerd)

Als het zoveelste nest pups wordt gevonden kan je als Roemeense rescuer twee dingen doen.. je ogen ervoor sluiten en weten dat de kleintjes het niet zullen redden. Of je neemt ze mee naar je overvolle kleine opvang, brengt ze liefdevol groot en hoopt dat er een goed thuis voor alle pups wordt gevonden. Uiteraard heeft Daniela de hummeltjes niet aan hun lot overgelaten en heeft ze ze meegenomen. Ze waren nog heel klein, de oogjes nog maar net open.

Inmiddels zijn de zeven pups een maand of drie oud en kunnen we op zoek naar die leuke families voor het stel. Vanaf februari zouden ze kunnen reizen. Het zou fijn zijn als ze zo snel mogelijk met het puppy ABC kunnen beginnen. De verwachting is dat de pups uitgroeien tot een grote middelmaat. Omdat de ouders onbekend zijn, blijft dit een gok.

Het lijkt erop dat de pups zich niet bewust zijn van hun nare start in het leven, ze zijn één en al vrolijkheid! Je kan zien dat ze goed verzorgd zijn, ze zien er fantastisch uit. De hondjes groeien op met andere honden en katten, dit gaat allemaal prima. Naar de verzorgers zijn ze speels en aanhankelijk. We hebben veel filmpjes van de pups gekregen en op de website geplaatst. Bij interesse in één van deze leukerds is het de moeite waard om de filmpjes goed te bekijken.

We zoeken voor deze leuke pups adoptanten

  • met genoeg tijd om de pup te laten wennen aan de nieuwe leefomgeving en de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Otto het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”23161″]