Abby (geadopteerd)

Dan zie je er zo leuk uit met je mooie witte vacht en zwarte oortjes, en dan nog beland je in de shelter. Dat overkwam leuke Abby.. Nu gaan wij voor haar op zoek naar een thuis waar ze wel welkom is!

Abby is een jong teefje, haar leeftijd is op 1 of 2 jaar geschat. In de kennel kan ze het prima vinden met de andere honden. Abby is ingeënt en gesteriliseerd. Haar koffertje staat dus klaar voor haar enkeltje geluk.

Abby verblijft in de opvang van Marius. Marius heeft in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plaats voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius nodig heeft.

 

[foogallery id=”14671″]