Xilla (geadopteerd)

Xilla is door Marius van straat gehaald nadat ze door een auto was aangereden. Bij de dierenarts zijn foto’s van haar heupen gemaakt, maar er bleek gelukkig niets ernstigs aan de hand. Inmiddels is Xilla helemaal hersteld en klaar voor de zoektocht naar een eigen baasje.

Xilla is een jong en vriendelijk teefje, haar leeftijd weten we niet precies. De aftekeningen op haar hoofd geven haar een bijzonder uiterlijk.

Xilla verblijft in de opvang van Marius. Marius heeft hier in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plaats voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius nodig heeft.

 

[foogallery id=”14677″]