Ariël (geadopteerd)

Te bezoeken in Nederland!

Sinds een paar weken verblijft deze schoonheid bij een opvanggezin in Nederland. Alles is nieuw voor haar, maar ze heeft al een paar goede stappen gemaakt. In huis is ze al goed gewend en blijkt ze een grappige, vrolijke dame. Buiten loopt ze al goed mee aan de riem en ze gedraagt zich prima naar andere honden. Vreemde mensen vindt ze echter heel erg spannend, zowel buiten als in huis. Vooral voor mannen lijkt ze angstig te zijn. Uit angst kan ze dan uitvallen. Ook het omdoen van de riem is nu nog wel erg spannend voor haar. Het opvanggezin is hier goed mee aan het oefenen.

Ariël is een jong teefje van ongeveer 2 jaar oud. Ze is een grappig hondje om te zien met een mooie dikke vacht en korte pootjes. Ze weegt 12 kg.

Omdat Ariël nog angstig kan reageren op vreemde mensen zoeken we een geduldige en ervaren baasje voor haar in een rustige woonomgeving. Een baasje die begrip heeft voor haar spanningen en weet hoe hiermee om te gaan. Bij voorkeur is er al een hond aanwezig.

Haar achtergrond: Ariël had een baas maar die wilde haar niet meer. En zo kwam ze in de shelter van Marius terecht. Marius heeft in zijn eentje de zorg over gemiddeld zestig honden. De omstandigheden waaronder de honden leven zijn verre van ideaal. Er is een tekort aan tijd en aandacht voor de honden, een tekort aan ruimte en de verblijven zijn oncomfortabel. Marius haalt veel stakkers van straat en doet zijn best om ze zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn shelter is geen plaats voor een hond om lang te verblijven. Daarom doen wij onze uiterste best om voor de honden welke geschikt lijken voor het leven als huishond, een fijn thuis te vinden. Iedere hond die een thuis vindt maakt plaats voor een andere arme ziel welke de hulp van Marius nodig heeft.

 

[foogallery id=”14663″]