Tweo

Vier jaar geleden is Tweo weggehaald bij Roemeense zigeuners die heel erg slecht voor hem zorgden. Hij was in een zeer slechte conditie en zat vol met allerlei parasieten. Tweo is in de opvang van Zoltan in Odorheiu terechtgekomen. Dit is een andere opvang dan die van Ioana, maar er wordt wel samengewerkt.

Deze opvang in Roemenië moet echter inkrimpen vanwege problemen met de buren. Omdat hij één van de honden is waarvan de verwachting is dat hij kan wennen aan het leven als huishond, is ons gevraagd op zoek te gaan naar een goede plek voor hem. De informatie die we nu van Tweo hebben is beperkt, maar bij serieuze interesse vragen we recente informatie en beeldmateriaal op.
Tweo wordt nu goed verzorgd en hij maakt het goed. In de opvang kan Tweo het uitstekend met de andere honden vinden. Zijn verzorger omschrijft hem als een erg leuke en vrolijke hond.

We gunnen hem een eigen baasje en het comfort van een echt thuis. Na een lang verblijf in een shelter zal Tweo erg moeten wennen aan het leven als huishond. Zijn toekomstige baasje zal dus moeten weten hiermee om te gaan en Tweo in zijn eigen tempo de wereld laten verkennen.
Waar staat zijn mandje?

Foto’s en Video’s


Tweo zoekt een fijne huis ❤️

  • Langzitter
  • Geslacht: Reu
  • Formaat: Klein
  • Geboren: 2017
  • Geneutraliseerd: Ja
  • Verblijfplaats: Odorheiu, Roemenië
  • Katten: Kan getest worden
  • Temperament: Vrolijk

We denken dat Tweo zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Tweo doet het goed bij zijn rescuer. Dat neemt niet weg dat ook hij erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Haar nieuwe baasje is geduldig en zal hem hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Tweo? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond