Piki (geadopteerd)

Kleine Piki is langs de weg gevonden, hij was erg verzwakt en zat onder de vlooien. De vrouw die hem heeft gevonden heeft hem mee naar huis genomen en verzorgd tot er een plekje bij van Daniela beschikbaar was.

Inmiddels verblijft Piki in de fijne opvang van Daniela en hij lijkt de vervelende periode op straat helemaal vergeten. Piki is speels en kan het goed vinden met de andere honden en met zijn verzorgers. Ook in huis gedraagt hij zich goed. Piki is zindelijk, blaft of sloopt niet.

De leeftijd van Piki is geschat op acht maanden (9-7) en hij is klein van formaat. We hebben leuke filmpjes van Piki gekregen welke een aardig beeld van hem geven.

We zoeken een fijne familie voor Piki. Het opvoeden van een jonge hond kost veel energie, daar moeten belangstellenden zich niet in vergissen. Daarbij is het belangrijk dat Piki in een rustig tempo en met kleine stapjes aan zijn nieuwe leefomgeving kan wennen.

Heeft u interesse in Piki en kunt u hem een goed thuis bieden? Vul dan het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

 

[foogallery id=”25664″]