Petri (geadopteerd)

Petri is met haar pups achtergelaten bij een rivieroever. Toen Daniela hiervan hoorde en het gezinnetje op ging halen bleek er nog maar één pupje over te zijn. In de omgeving gaan verschillende verhalen de ronde over wat er met de andere pupjes is gebeurd. Eén daarvan is dat de andere pups mee zijn genomen omdat het reutjes zijn en deze kennelijk gewilder zijn dan teefjes in Roemenië. Laten we het daar dan maar op houden..

Petri en pup Riva zijn meegenomen door Daniela. Petri doet het erg goed in de opvang. Ze is heel lief, aanhankelijk en loopt Daniela overal achterna. Met de andere honden gaat het prima en ze heeft geen enkel bezwaar tegen bezoek in de opvang. Ook de man van Daniela wordt altijd met veel enthousiasme begroet. We hebben leuke filmpjes gekregen die een aardig beeld van Petri geven.

De leeftijd van Petri is geschat op twee jaar. Ze is maar klein, ongeveer 30 cm hoog met een gewicht van 6 kg. Nog ongeveer twee weken en pup Riva kan gespeend worden. We gaan nu alvast op zoek naar een fijne familie, het zou fijn zijn als ze niet zo lang in de opvang hoeft te blijven. Uiteraard wordt ze voor adoptie nog gesteriliseerd en haar vaccinaties op orde gebracht. Nog eventjes en dan komt ook Riva ter adoptie.

We zoeken een liefdevolle plek voor Riva waar genoeg tijd en aandacht voor haar is en waar ze kan genieten van het comfort van een echt thuis.

Vul bij interesse in Petri het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ter adoptie sinds 2-8-23

 

[foogallery id=”25912″]