Sjors (geadopteerd)

Sjors is met zijn broertje en zusje in het najaar van 2021 bij het vuilnis gevonden. We zullen u de foto’s van de vindplaats besparen.. Gelukkig is het goed met de pups afgelopen. Er was plek voor ze in de shelter van Harghita waar goed voor ze is gezorgd. De broer en zus van Sjors hebben inmiddels alweer een tijdje een eigen familie in Nederland, we zijn zo blij voor hen dat zij samen konden blijven. Helaas voor Sjors is hij nog steeds niet uitgekozen en is hij opgegroeid in de shelter.

Inmiddels is Sjors ruim een jaar oud, hij is rond september 2021 geboren. Hij is een prachtige hond geworden, hij heeft wat weg van een Mechelse herder. Qua hoogte is hij een flinke middelmaat. In de shelter kan Sjors het goed vinden met de andere aanwezige honden. Hij is speels en actief. Geen hond om alleen maar mee op de bank te hangen! Sjors is stapelgek op zijn verzorgster, die hem gekscherend haar ‘lover’ noemt. Fijn natuurlijk dat hij het zo goed doet in de shelter, maar de realiteit is wel dat de honden het grootste gedeelte van de dag in een kennel verblijven. Geen leven voor altijd voor een hond.

We hopen voor Sjors dat hij snel zijn baas voor altijd vindt, hij is helemaal klaar voor zijn enkeltje geluk. We denken dat Sjors het beste gedijt bij een actieve baas met enige ervaring die met hem aan de slag gaat. Deze baas krijgt een vriend voor het leven aan Sjors.

Vul bij serieuze interesse in Sjors het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op. Uiteraard kunnen wij dan nog aanvullende informatie en beeldmateriaal over Sjors opvragen.

 

 

[foogallery id=”18089″]