Deia (geadopteerd)

Liefdevol thuis gezocht voor Deia!

Deia werd in maart 2021 sterk vermagerd en in een slechte gezondheid op straat gevonden. Ze was ondervoed, had bloedarmoede en verschillende infecties. Deia is door haar rescuer in huis genomen en door de dierenarts behandeld. Door alle goede zorgen is zij nu een heel ander hondje, Deia is vrolijk, speels en ziet er goed uit!

Haar rescuer heeft geprobeerd om zelf een baasje voor Deia te vinden wat helaas niet is gelukt. Blijven is ook geen goede optie omdat het erg druk is waar ze nu woont, met andere honden en zeven katten in een drie kamerflat. Daarom is ons gevraagd om een geweldig huisje voor Deia te zoeken. De leeftijd van Deia is geschat op zeven jaar, ze is gesteriliseerd en gevaccineerd. Mogelijk is ze een Chihuahua mixje. Deia is een vrolijke dame, wandelt graag in de natuur en loopt keurig aan de lijn. Met andere honden gaat ze prima om, ook katten is ze dus gewend. In huis gedraagt ze zich keurig! Ze is goed zindelijk en niet blafferig. Met kinderen kan ze het goed vinden. Haar verzorgster schrijft wel dat ze wat bezitterig is, dus dat zou wel iets kunnen zijn om op te letten bij jonge kinderen.

Een aandachtspunt bij Deia is dat zij een onrustige huid heeft. Voor belangstellenden is het belangrijk om te weten dat haar huid in de toekomst zorg vraagt en Deia waarschijnlijk hypo allergene voeding zal moeten krijgen.

We zoeken voor Deia een adoptant:

  • met genoeg tijd om Deia te laten wennen aan haar nieuwe leefomgeving;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die niet opgeeft bij tegenslag, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Neem bij serieuze interesse in Deia contact met ons op of vul het adoptieformulier in!

 

[foogallery id=”18124″]