Poppy (geadopteerd)

Poppy en haar broertjes en zusjes zijn in het vuilnis gevonden. Ze waren net geboren en als oud vuil weggegooid, je kan je het niet voorstellen dat iemand tot zoiets in staat is. Gelukkig zijn ze op tijd gevonden en in de fijne opvang van Madalina terecht gekomen. Hier bleek echter dat het rechter voorvoetje van Poppy ontstoken was. Het voetje was helaas niet meer te redden, nu heeft ze één kort voorpootje. We hopen dat Poppy ondanks deze handicap een fijne baas krijgt met een mooie tuin. Het is mogelijk dat Poppy in de toekomst een prothese nodig heeft of bijvoorbeeld fysiotherapie. We zoeken voor haar dus iemand die deze kosten kan dragen.

We weten niets over de ouders van deze pups. De dierenarts in Roemenië denkt dat ze misschien kruisingen zijn met Duitse Herder.

Poppy verblijft nu in Deventer bij een opvanggezin! Hier blijkt Poppy echt een hele lieve pup. Ze is al bijna helemaal zindelijk, nog maar een enkele keer plast ze op haar trainingsmatje. Ze komt regelmatig een knuffel halen, spelen en speeltjes vindt ze geweldig! Ze slaapt in de bench, dit gaat prima. Buiten wandelen vindt ze nog spannend. Het zou fijn zijn als haar toekomstige baasje in een rustige omgeving woont en alle tijd en geduld heeft om Poppy aan de grote buitenwereld te laten wennen!

 

[foogallery id=”14970″]